9/30/2011

barista training







Dabar macchiato, mocha, cappuccino, latte ir visas kita kavytes galiu atskirti net pagal kvapą, putos tirštumą ar temperatūrą!

13 comments :

  1. kaip tau pasiseke :))) cia lyg mano svajoniu darbas :D

    ReplyDelete
  2. neee, čia tik training buvo;( neturiu laiko dirbt, kai tiek mokytis reikia, net sportuot nėra laiko;/

    ReplyDelete
  3. sveika, Greta. Kadangi tu stdijuoji Chinese Studies and Business Management man reiktų sužinot šiek tiek informacijos. :) ar negalėtum duot savo email'o? :)

    ReplyDelete
  4. žinoma:) megalatte@gmail.com

    ReplyDelete
  5. kadangi pati planuoju kitais metais lėki į Angliją, tai tikiuosi nesupyksi už tokį nekuklų klausimą: tai jei nedirbi, iš ko gyveni?:D Ta prasme paskolą gavai mokslui, o pinigus tėvai siunčia? Kaip šiaip su finansais?:)

    ReplyDelete
  6. Yra pakankamai santaupų, kad galėčiau nedirbti pirmus metus. Šiaip klaikiai dėl to jaučiuosi, nes negaliu pakęsti jausmo, kai esi finansiškai išlaikoma:\

    ReplyDelete
  7. o šiaip brangus pragyvenimas ten?:D

    ReplyDelete
  8. už Lietuvą, aišku, brangiau, bet šiaip nėra labai jau kosminės kainos, ne kaip pvz skandinavijoj ar dar kur;D

    ReplyDelete
  9. truputėlį įsikišiu - ar brangiau priklauso nuo to, dirbi ar ne, ir nuo to, kokiam mieste gyveni :)

    ReplyDelete
  10. kaip skaniai atrodo kavutė... mano akikės jau žiba, reiks ryt bėgt į coffee inn'ą :D

    ReplyDelete
  11. Žavu, čia universitetas tokius kursus siūlo? Ar šiaip susiradai? :)

    ReplyDelete
  12. Universitetas siūlo žiauriai daug panašios veiklos! Sunku išsirinkti ir visur spėti:)

    ReplyDelete