9/21/2011

apple pie

Kaaaip gera pagaliau leisti vakarą namuose, su daugybe šokolado, arbatos ir mergaitiškais pokalbiais! Nuo atvažiavimo visas naktis lėbavau, žiauriai smagu, kol neįsivarai slogos ir kosulio. Bute gyvenam šešiese, ir keturios iš mūsų jau spėjo apsirgti. Gal ir nenuostabu, juk keliamės anksti, iki vėlyvos popietės tvarkom reikaliukus universitete, tada namie išbadėjusios suvalgom, ką randam (be abejo, nerandam nieko, bet taip juk dar smagiau), tada pailsim valandžiukę, susidėliojam rytojaus susitikimus, apsibraukiam žemėlapy vietas, kur turim būti, susiruošiam ir kokią vienuoliktą einam out. O kur dar Anglijos orai. Bet nesiskundžiu, truputis poilsio ir grįšiu į vėžes!

Žmonės čia nuostabūs. Rimtai. Jau turiu geriausią draugą gėjų, toooks nerealutis, neįsivaizduojat. Vakar tauškėjom apie viską iš eilės gal tris valandas, vėliau abu nutarėm, kad tai tiesiog abipusė meilė. Su mergaitėmis pasižadėjom kokį vakarą nulėkti į gėjų barą pasišokti ir paklykauti. Mm.

(Įrašas tęsiamas kitą dieną) Gerai, pasirodo tas vakaras nebuvo toks jau ir naminis. Netoliese esantis butas pakvietė į vakarėlį, o kadangi jautėmės labai unsocial kaimynų atžvilgiu, nusprendėm nueiti. Be naujų pažinčių ir gėrimo žaidimų, ten buvo toks vaikinukas, OMG, maistas akims ir sielai. Įsivaizduokit, pasitinka jis su naminiu patiekalu, pasodina, atsiprašo ir toliau kraipo užpakaliuką ir niūniuoja kepdamas obuolių pyragą. Ar gali būti kas geriau už gaminančius vyrus?? Taigi.

Tačiau šį vakarą tikrai leisiu namie, jau pasiilgau filmų ir lovytės. Labanakt, meškučiai!;*

6 comments :

  1. kaip linksmai skamba;) džiaugiuosi, kad tau sekasi ir kad dar čia parašai! ;D

    ReplyDelete
  2. Kokią specialybę mokaisi tenais? :)

    ReplyDelete
  3. krc, kaip faina! o del gejaus draugo tai isvis!;D

    ReplyDelete
  4. labai smagiai rašai, malonu skaityti!
    man šis spalis bus pirmasis gyvenime, kai neveiksiu NIEKO. (baigiau dailės akadę Vilniuj, ten paskaitos nuo spalio). taip keista dabar ir tuštoka sieloj sakyčiau :)
    va dėl to tau pavydžiu. kad ir nelengva studijuoti, bet ir įrašų panašu, kad gyvenimas Anglijoje neblogas :)

    ReplyDelete