2/11/2012

"where you invest your love, you invest your life"

Kiekvieną naktį prieš užmigdama mintyse perbėgu praėjusią dieną, visas smulkmenas, ko dar nepadariau, ką padariau ne taip ir dėl ko reiks rūpintis rytoj. Tad rytais vos pramerkus akis prieš jas šmėkšteli ilgas baisus sąrašas, ir lipu iš lovos susirūpinusiu veidu. Bet vakar.. Vakar naktį, na, gal tiksliau paryčiais, maždaug penktą ryto, prieš užmigdama aš apie kažką pagalvojau. Kažką šilto, raminančio ir be proto įkvepiančio. Ir nors niekaip negaliu prisiminti, kas tai buvo, ryte pabudusi ėmiau šypsotis. Tiesiog iš nieko. Atitraukusi užuolaidas pamačiau, kad manęs laukia jūros mėlynumo dangus ir šiltučiai saulės spinduliukai, maloniai vilgantys odą. Nušlepsėjusi į virtuvę pasidariau kavos, susitarėm su mergaitėm papietauti mieste, tada galėsiu šiek tiek (iš tiesų tai daug, bet juk šiek tiek skamba beveik maloniai) padirbėti, o vakare pasidarysim filmų vakarą, kaip kadaise. Ir kaip man dėl visko gera! Kalbu kaip kvailutė, žinau, bet esu apsvaigusi nuo pavasario vaizdų, kvapų, draugų apkabinimų, visų tų kartų, kai keliese susižvalgydavom klube ir nepastebėti dingdavom, kad parbėgę namo išsikeptume picą, visų tų ėjimų į Starbucks su mano BFF gėjuku ir kikenimų iš visko, vasarinių kvepalų (o man vienodai!), svaiginančių bučinių, vis labiau atpalaiduotų visų šypsenų, mūsų dainavimų gatvėj susikibus už rankų ir visų kitų mažų stebuklų, kurie, rodos, dabar gyvena manyje.

Toks jausmas, kad anksčiau nežinojau, kad gyvenu tik kartą. Vieną trumpą kartelį, per kurį reikia patirti tiek daug! Nebegaišinu Jūsų. Bėkit, džiaukitės gyvenimu, nes bent jau aš tai tikrai taip padarysiu:)

6 comments :

  1. Kaip faina, kad tu taip smagiai gyveni :)

    ReplyDelete
  2. labai labai fainas, ikvepiantis irasas! smagu, kad tau smagu;D

    ReplyDelete
  3. Labai mielai ir gražiai parašyta, net širdutę sušildė;]

    ReplyDelete
  4. Taip gera pasidarė perskaičius tokius šiltus žodžius. :) Lauke -20, bet šiluma užliejo visą kūną... Įkvėpei džiaugsmo, tikėjimo mažais dalykais! :)

    ReplyDelete