12/30/2011

bubbles

Kažkiek juokinga, kai savaitę planuoji pasitikti Naujuosius Vilniuje (mano miestas oficialiai išmiręs), o likus porai dienų supranti, kad važiuotum tik iš reikalo, nes iš tiesų tai visai to nenori. Kokio velnio? Pavargau. Bus nuotaika lėbavimams, bus ir lėbavimai, o dabar tenoriu pasigaminti ką nors skanaus, prisisiųsti gerų filmų, susimaišyti kokteilių, prisidegti žvakių ir su BFF sukritus į lovą mėgautis gyvenimu, kalbėti apie viską iš eilės iki aštuonių ryto, o kitą dieną slankioti po namus su pižamomis, gurkšnojant šampaną all day long. Gal pasenau? Tikiuosi, kad pagaliau pajausiu, ką reiškia atostogos, nes ruoštis egzaminams visiškai neišeina, o nieko neveikimas labai jau slegia (kažkurią naktį sapnavau, kaip atsisveikinau su draugais, skrendančiais į Kiniją, o pati likau, nes neišlaikiau egzamino - mano sąžinė visada randa būdą kirbinti giliausias mano pasąmonės daleles). Ir išvis, buvimas namie kažkoks ne toks, kažkas kitaip, nors tikrai nežinau kas. Labai tikiuosi, kad viskas ilgainiui grįš į vėžes, o Jums, brangieji, smagių Naujųjų metų sutikimo ir gerų ateinančių metų.

;*

8 comments :

  1. Gero ir tau Naujųjų sutikimo! Aš visai neatsisakyčiau sutikti Naujuosius taip kaip tu, deja, mano BFF turi truputėlį kitokių planų, tad man teks Naujuosius pasitikti be jos.. :)

    ReplyDelete
  2. mano naujieji bus gana panasus :) is pradziu, tai nervinausi, galvojau, kad as dar jauna, o net normaliai nepalebausiu per naujus, bet kazkaip man tie naujako sventimai niekada nebuvo itin prie sirdies, tai kam save prievartauti ir vaidinti party animal?;D

    ReplyDelete
  3. as irgi niekad per daug nemegau nauju;D geriau eit out bet kokia kita diena, niekas neina is proto, klubai pigesni ir siaip;D is patirties jau zinau, kad taip ale "ramiai" but gali buti milijona kartu labiau fun, priklauso nuo nuotaikos ir zmoniu salia:)

    ReplyDelete
  4. ir tau grazaus atsventimo!:) o beje, nesvarbu, kur juos besutiksi, savrbiausia, kad turetum ka apsikabint! bent as taip nutariau;D

    ReplyDelete
  5. nuostabių ateinančių metų, brangute! ;*

    ReplyDelete
  6. Su naujais zvaigzdele! Mes su sese irgi ramiai pabuvom kartu ir viskas buvo nuostabu. Kaip sakant reikia daryti taip kaip sirdis sako.

    ReplyDelete
  7. Ir tave!;* as kazkaip ten pagyvenus pradejau vertint zmones labiau, dabar atrodo milijona kartu geriau but su kazkuo mylimu, kad ir dviese:)

    ReplyDelete