12/02/2011

santa baby

Penktadienio popietė (vakaras?) ir aš jau jaukiai susirangiusi lovoje su taure vyno ir didesne už save pica, o Marilyn jau laukia manęs sustabdytame Some Like It Hot. Pastaruoju metu dirbu tiek daug, kad nusprendžiau, jog nusipelniau pertraukos, ir ne bet kokios. Su merginom švaistysim vakarą kabinėdamos girliandas ir snaigutes (likom paskutinės nepasipuošusios!), o apie vidurnaktį eisim iki metro stotelės, paskutiniuoju metro nuvažiuosim į kitą miesto galą, kur šaltyje kvaliosim tris valandas belaukdamos autobuso į Londoną. Taip rytoj paryčiais atsidursim išsiilgtame mieste (kaip matot, mūsų bute spontaniškumui ribų nėra). Nenorim turistauti, lankyti žymių vietų ar susitikti su ten gyvenančiais draugais, tenorim nusipirkti karšto šokolado ir klaidžioti Kalėdoms papuoštomis gatvėmis, žiopsoti į parduotuvių vitrinas ir tiesiog maloniai iššvaistyti dieną. Pagaliau užbrauksim knygutėj (turim tokį sąrašą, ką turim padaryti per šiuos metus) 'pull an all-nighter', ir tikiuosi, smagiai praleisim dieną ir dvi bemieges naktis. Per tuos mokslus taip pasiilgau to tokio nuotykių jauduliuko, kad vėl jaučiuosi kaip maža mergaitė, pirmą kartą sėlinanti iš namų nematant mamai. 

Pasilepinkit ir jūs per savaitgalį!
Lažinuosi, nusipelnėt.;*

6 comments :

  1. tu viena iš ne daugelio išvažiavusių į užsienį, kur ne sėdi užsidarius kambarį, o NAUDOJASI kiekviena proga, galimybe kažką pamatyti, nuveikti, kažkur nueiti.

    Labai smagu skaityti, kaip tobulai tu leidi savo dienas ten ir kaip "you're living to the max."

    manau, daugeliui, kurie studijuoja užsienyje, reikėtų paskaityti tai kaip iš tikro reikia gyventi svetimoje šalyje, kad grįžus namo nesiagailėtum. :)

    ReplyDelete
  2. Norėčiau, kad ir manęs lauktų tokie nuostabūs planai.. :) Sėkmės jums!

    ReplyDelete
  3. Kokie šilti komentarai, ačiū!;}}

    ReplyDelete
  4. man patinka tavo blogas labai labai! matosi, kad nenuobodžiauji ir laiko veltui nešvaistai, baltai pavydžiu!

    ReplyDelete
  5. ačiū! kaip gera skaityt tokius komentarus:))

    ReplyDelete
  6. Saunuole! as pati mielu noru padaryciau tokia avantiura :)) Ir tikrai, akzkas teisingai rase, gerai kad nesedi ranku sudejus :)

    Sandra
    Kur mano raktai?

    ReplyDelete