3/02/2012

stylish blogger award

Labai labai ačiū Monikai, Sandrai, Ugnei, Kotrynai, Neringai, Dovilei, Veronikai, Erikai, Amandai, Miglei, Karolinai ir Simonai, iš kurių gavau šį apdovanojimą (nors niekada nesuprasiu, kodėl jis pavadintas stylish blogger, jei keliauja ne tik per mados mylėtojų rankas). Na, nesvarbu, eikim prie esmės, o ji paprasta: perleidžiu jį savo išrinktiesiems prieš tai parašiusi 7 dar negirdėtus faktus apie save. Prisipažinsiu, man prireikė poros dienų sugalvoti kažką tokio apie save, juolab, kad noriu, jog jūs galbūt šiek tiek geriau pažintumėt mano asmenybę.

1. Klaikiai nepatisitikiu savimi ir savo jėgomis (nors po truputį bandau iš to kapstytis). Atsimenu, dar mokyklos laikais būdavo, kad panikuodavau po testo, kad gausiu 5 (blogiausiu atveju gaudavau 8 ar 9). Spėju, kad buvau laikoma geeky attention whore.;D Panašiai ir dabar, jei kas nors pasako, kad esu graži, manau, kad šaiposi, jei pagiria mano kokį asmenybės bruožą, manau, kad apsimeta. Bet, kaip jau minėjau, bandau to nusikratyti!

2. Jei būnu geros nuotaikos (o dažniausiai būnu) - iš kiekvienos buitinės smulkmenos galiu pasidaryti mažytį malonų ritualą. Juk braškėmis kvepiantis kūno kremas ar plaukų kaukė gražiau tepasi skambant mėgstamiausiai dainai ir degant žvakėms, plaukai lengviau šukuojasi lovoje šokant vienais apatiniais, kava skaniau geriasi vaikščiojant lauke su kuo nors, šviečiant saulei... Už viską labiau myliu su mergaitėm naktinį ruošimąsi prieš kur nors einant: į virtuvę (neturim svetainės) prisitempiam veidrodžių, stalus nuklojam kosmetika, garsiai pasileidžiam mėgstamiausių grupių playlistus ir pusiau šokdamos ir gurkšnodamos mojitus pamažėle ruošiamės dar vienai nepamirštamai nakčiai.

3. Labiausiai žmonėse myliu spontaniškumą. Patys geriausi prisiminimai juk gimsta iš beprotiškų, netikėtai atsiradusių idėjų, nepastebėjot?:)

4. Kai einu gatve ir klausausi muzikos, pagaunu save prisimenant įvairius epizodus iš kino filmų/ muzikinių klipų/ teatro scenų/ vasaros nuotykių, o tai reiškia, kad nejučia šypsausi sau ir praeiviams (šią šalį myliu dėl to, kad visi ne tik šypsosi atgal, bet dar ir palinki geros dienos).

5. Esu baisi tinginė iki tol, kol užsibrėžiu kažką padaryti. Tada tampu net per daug užsispyrusi ir galiu dieną naktį praleisti judėdama savo tikslo link, nesvarbu, kas tai bebūtų. Norėčiau, kad man galiotų pasisakymas 'visko po truputį', bet taip nemoku - pas mane pastangų arba 0, arba 120%.

6. Jau minėjau formspring'e, kaip dievinu penkiasdešimtuosius ir viską, kas su jais susiję: knygas, filmus, muziką, madas... Juk kaip galima nemylėti dešimtmečio, per kurį žibėjo Frankas Sinatra ir keliolika mano mėgstamiausių džiazo atlikėjų, filmuose kerinčiai šypsojosi Brigitte Bardot, Jane Russel, Marlon Brando, Sophia Lauren, Lucille Ball, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Vivian Vance, Elizabeth Tailor ar galiausiai Marilyn Monroe...? Visi jie - mano herojai ir kasdieniai įkvėpėjai. Jau nekalbu apie C. S. Lewis knygas! Ar T. Capote's Breakfast at Tiffany's, kuri praskaidrina nuotaiką kad ir blogiausią įmanomą dieną (nors pačiu mylimiausiu sielos gydytoju per amžius liks filmas Some Like It Hot). Žodžiu, galėčiau vardinti ir vardinti, prisipažinsiu, truputį įlipdama ir į šešiasdešimtuosius (ir kaip nesiklausyti Pink Floyd, Bob Dylan ar Bitlų? Nežiūrėti Breakfast at Tiffany's, Psycho ar The Birds? Neskaityti Valley of the Dolls?) Gerai, baigiu, išsiplėčiau.;> Manau, esmę pagavot.

7. Turiu silpnybę būgnininkams ir saksofonistams, haha. Rimtai. :)


Pati šį apdovanojimą noriu skirti:

-BEACH AT NIGHT, už neitin dažnas, bet už tai garantuotas dozes įkvėpimo;
-MAD INGAi, norėdama atsidėkoti už tai, kad mane nominavo pernai ir, tikiuosi, paskatindama dažniau ką brūkštelėti;
-sugar mornings, už vis sukeliamą šypseną;
-ugnė.k, už nuoširdumą įrašuose; ir
-lefetiche, už tas valandas, kurias praleidžiu pražiota burna žiūrėdama į visą tą grožį.

22 comments :

  1. kaip fainai del antro punkto :) O del 5 - apibudinai mane!

    ReplyDelete
  2. Aciu Greta! as vis stengiuos dazniau rasyt...vis stengiuos:)

    ReplyDelete
  3. labiausiai patiko 6 punktas, o panasiausias i mane - pirmasis;D

    ReplyDelete
  4. ak aciu labai!!! nors dabar ir ten tas manasis puslapiukas istisai tvarkymo busenoj, bet smagu, kad kazkas vis apsilanko;}

    ReplyDelete
  5. ps septynetuka buvo labai smagu paskaityt, kai kurie punktai ir man labai tinka:)

    ReplyDelete
  6. Septintas! Saksafonistai (mmmm)

    ReplyDelete
  7. beveik viską galėčiau pritaikyti sau ;D

    ReplyDelete
  8. skyriau tau nominacija atgal:)

    ReplyDelete
  9. Labai patiko skaityti tavo punktus, įdomu žmogus esi :)
    todėl negalėjau ir taves nenominuoti :)

    ReplyDelete
  10. O dievuliau, uz ka man tiek apdovanojimu??;D aciu labai labai;*

    ReplyDelete
  11. Bugnininkai. :))) Manau daugiau nieko nesakysiu. :D
    Gretute, skyriau apdovanojima tau. :)

    ReplyDelete
  12. ar man vienai taip, ar as jau kazkur skaiciau, jog kazkas be taves turi taip pat aistra bugnininkam ir saksofonistams? 0_o Anyway, 5 punktas visiskai atitinka mane! :/ Kaip tik siuo metu 0% pastangu... Bet pala! O jei sugebi nueit i paskaita jau gal 10%? :)

    ReplyDelete
  13. nuo manęs taip pat turi apdovanojimą. apie vertesnį žmogų nei tu turbūt negalima pagalvoti ;}

    ReplyDelete
  14. everyone loves fashon, rimtai? haha, reiktu man susitikt su tuo zmogum ir nueit i koki gera koncerta;DD

    la bombe, jetus, aciu labai labai!

    ReplyDelete
  15. nuominavau tave http://cigarettefashion.blogspot.com/2012/03/blog-award.html nominacija kad ir paveluota xx

    ReplyDelete
  16. Už septintą punktą Tau reiktų premiją duoti! Saksofonistai - kažkas nerealaus!

    Tas pats anonimas, kuris skaito senesnius Tavo įrašus.

    Sėkmės!

    ReplyDelete
  17. Ačiū, mielasis anonime!
    O saksofonistai, och. Jie tiesiog kažkas TOKIO:)

    ReplyDelete