10/21/2012

Razorlight - Wire to Wire


Kaip skrieja laikas! Taip įsisukau į darbus, kad net nepajutau, kad jau du mėnesiai, kaip aš čia. Viskas, ką tematau diena iš dienos, tai universitetas, darbas, ruošimasis egzaminams (pradedam jau poryt!) ir kelios valandos miego. Mokytis taip sunku, kad norisi verkti - į oro uostą lydėti teko jau tris žmogučius, kuriems visko pasidarė per daug... Bet kad ir kaip viliotų galimybė grįžti namo ir viską pradėti nuo nulio kitoje srityje, pasiduoti dar neketinu - vis tas mano naivus užsispyrimas. :) 

Tad nepaisydama slogos ir vis stiprėjančio kosulio, susisupau į didžiulį ir šiltą vaikino megztinį, pasidariau jazminų arbatos ir padengiau lovą konspektais. Gal ir netobulas sekmadienis, bet už lango šviečia saulė, tolumoje galiu girdėti čiulbantį paukštuką (kad jūs žinotumėt, kaip retai tai atsitinka!), o veide nuo pat ryto šypsena. Kodėl? Nežinau. O kodėl ne? :)

7 comments :

  1. Kokie optimistiškai nuteikiantys žodžiai! :) sėkmės mokantis :)

    ReplyDelete
  2. Didžiausios sėkmės tau :)

    ReplyDelete
  3. Vertinu tavo uzsispyrima. Tik su juo eisi toli. Linkiu tau nepalauziamos stiprybes ir kuo didziausios sekmes!:)

    Man paciai reikes tuoj apsisprest, ka studijuot ir bijau neprasaust pro sali.. I feel so lost..Jei atvirai, ar nesigaili del savo pasirinkimo studiju ?

    ReplyDelete
  4. Ačiū visom :)

    Prisimenu save tavo vietoj, net ašarų būdavo iš to nežinojimo :D bet šaip džiaugiuosi pasirinkimu. Kartais atrodo kokį velnią aš čia veikiu, ir išvis, kad neįmanoma tos kvailos kalbos išmokt. Bet juk rinkdamasi jau žinojau, kam pasirašau, ir primenu sau, kad nieko nėra neįmanomo :) Tu laikykis, žinau kaip sunku, atrodo, visą ateitį renkiesi. Bet net jei ir nebus 'tavo', ne pasaulio pabaiga. Pažįstu tiek daug žmonių kurie pabandžius perstojo, kad sunku ir suskaičiuoti, bet patariu rinktis ne pagal šaltą logiką, o širdutę :)

    ReplyDelete
  5. Sėkmės ir didžiausios stiprybės! Nepasiduok. :)

    ReplyDelete
  6. O kas būna tiems, kuriems vis tik pasidaro per sunku mokytis Kinijoj ir išvyksta? Turi grįžt į Angliją ir pradėt nuo pirmo kurso, ar čia jie jau galutinai meta šitas studijas, ar kaip?

    O tau tai sėkmės :) žinant tavo, dar anų metų užsispyrimą, manau, kad ir šiemet pavyks :)

    ReplyDelete
  7. Grįžę nuo kitų metų pradės studijuoti kažką kitą, juk kam kartoti tą patį, jei matai, kad ne tau skirta :/ Gaila kažkaip labai. Su tokiu užsidegimu visi pradėjom, o štai kažkam gavosi du metai iššvaistyti :( Bet ačiū už palinkėjimus, bandysiu nepasiduoti :)

    ReplyDelete